sv/v foto från 1970

Jag lärde mig foto 1970, när jag jobbade som fotoassistent på den anrika studio WZ i Göteborg åt en reklamfotograf som jag nu 50 år senare träffade när jag besökte Göteborg. Det blev många minnen som dök upp och samtal om vänner som har lämnar oss för evigt. Våra foton lever kvar länge. När jag kom hem igen plockade jag fram några av mina privata bilder från 1970 och minns ett Göteborg som har försvunnit.

Om någon är intresserad av mina foton är det bara att sända mig ett meddelande.

Några finns finns också utställda hos Bahrmans bodar i Sigtuna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s