Definitivt slut på sommaren

I natt ställde vi om klockan , för sista gången hoppas jag, det känns lite ovärdigt att göra slut på sommaren genom ett byråkratiskt beslut. Sommaren tar slut utan att behöva ställa om klockan och allt besvär med att gå runt i bostaden och försöka komma ihåg vad som är omställt eller inte. Det är lättare med mobilen och datorn, de fixar detta helt digitalt

Låt oss för allas bästa behålla samma tid hela året, gärna det som en del kallar sommartid. Själv vill jag behålla sommaren så länge det går, men nu är hösten här med Halloween och Allhelgonahelgen. Nästa alla löv har fallit av träden och de som är kvar lyser gulbruna. I norr har det börjat snöa och jag har redan skapat bilrutorna rena från frost, i varje fall en morgon. Det lär bli fler. Det är mörkare nu oavsett om vi vrider klockorna. Möjligen kan det bli några vackra vinterbilder.

Igår sålde jag en förstoring på canvas hos Bahrmans bodar av denna vackra bild som föreställer den lilla ön i Sigtuna som kallas Afrika.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s