Två böcker kvar

Egentligen har jag nog gjort mitt. Jag har haft flera framgångar och ett antal olika yrken. En del rätt så intressanta och uppmärksammade..

Jag har också skrivit ett antal böcker och borde vara nöjd med det, men jag har exakt två böcker kvar att skriva, den ena ganska given om Sigtunas egentliga historia, inte den vi känner till utan fragment som jag kommit över och som borde kunna bli en intressant berättelse.

Den andra boken som är oskriven handlar oväntat om mig själv.

Det är ju en berättelse som jag känner väl till, fortfarande. men risken finns att även jag kommer att glömma bort mig själv. Så tanken är att skriva medan jag minns.

Dessutom behöver jag ett projekt , som jag känner väl till, för att slippa för mycket research arbete. dessutom ett riktigt intressant ämne. kvalitén får väl andra bedöma om sådär ett och ett halvt år.

Så nu har jag exakt två böcker kvar att skriva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s