Lynk uppdatering

igår fick min Lynk en uppdatering.

som lynk-standard hämtades bilen hos mig (av en trevlig och intresserad medarbetare) och kördes till serviceverkstaden, jag bad att få åka med och träffa den tekniker som skulle göra service, en intresserad och kunnig person lyssnade på mig och gjorde uppdateringar så nu funkar bilen bättre, bland annat så fixade de så att android auto, som gör att min mobiltelefon speglas i bilens skärm så att jag kan lyssna på min favoritmusik i bilen, och uppdaterade bilens app, så att jag i bil-appen kan se bilen och dess laddning samt position.

Det känns verkligen som att detta är den uppkopplade bilen.

Varje dag finner jag nya funktioner som gör bilåkandet ännu bättre.

Den kunna personalen på “Tidler” som hämtade och återlämnade bilen hos mig visade också en del funktioner som jag inte kände till. Eftersom manualen inte finns i tryckt form utan bara digitalt, är det viktigt med intresserad och välinformerad personal. Jag har en kvinnlig Tidler-person boende i min närhet vilket underlättar vid upphämtning., hon ör dessutom väldigt kunnig.

Mitt Lynk engagemang blir allt bättre och över träffar alla förväntningar.

Nästa steg kan vara att bilda en “community” på nätet så att vi som är Lynk medlemmar kan diskutera och utbyta erfarenheter.

Lynk motsvara verkligen mina önskemål och behov, den unika affärsmodellen känns framtidssäker och ger stor valfrihet om jag skulle vilja göra förändringar eller , tex om det kommer en uppdatering.

Jag skall försöka att dokumentera fler resor och visa upp bilen i olika miljöer i vårt historiska land.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s