Äntligen

igår var jag för första gången på 2 år i stan dvs., Drottninggatan,.

Det kändes verkligen som en befrielse att kunna gå omkring i en stad som varit oåtkomlig och mer eller mindre stängd i ca 2 år, senaste gången jag var på Drottninggatan var faktiskt samma dag som attentatet ägde rum med galningen som stal en bil och mejade ned oskyldiga flanörer.

Har visserligen passerat centralen någon gång, men inte flanerat på Drottninggatan, vilken känsla att kunna titta i skyltfönster, köpa meningslösa småsaker i butikerna.

Förmiddagen avslutades med en trevlig lunch på Rydbergs matsalar tillsammans med Christer Lannestam.

efter lunch hade vi tillsammans med Lars Hedberg ett möte på Svenska stadsnätsföreningen (Ssnf) där vi också träffade Per Fröling för att diskutera veteranklubben och medverkan på nästkommande stadsnäts konferenser.

Ett trevligt att givande möte, där avsikten var att planera för hur veteranklubben på Stadsnätsföreningen skall presenteras. Vi tre hedersmedlemmar bildade veteranklubben, men sedan slog pandemin till och allt stängdes ned. Vi vill ju nu nå stadsnätssverige och berätta om veteranklubben.

Syftet med föreningen är att personer som varit verksamma i stadsnätsbranschen i mer än 25 år och är pensionerade eller borde vara det skall kunna träffas och fortsätta hålla kontakten med kollegor.

Vi beslutade igår att även försöka nå företag som kan tänkas ha anställda som går i pension och som vill hålla kontakt.

Det var ett trevligt och viktigt möte för att säkerställa veteranklubben och dess medverkan på Ssnf,s kommande konferenser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s