Nu är det höstlikt

När det blir kyligare på kvällarna och vackra färger uppträder i naturen, så vet man att hösten närmar sig. Den eviga hösten som kallas ålderdom gar jag redan känt av, Telefonen ringer allt mindre och mail med inbjudningar att tala blir allt glesare. Det är väl bara att acceptera, det är inte så illa att bli äldre om man betänker alternativen.

Men visst är det trevligt att få en och annan inbjudan att tala på någon konferens och berätta om böcker jag skrivit. I nästa vecka skall jag medverka i ett avsnitt på en internationell pod om fiber och dess inverkan på samhällsutvecklingen, det skall bli spännande att få berätta om åren med bredbandsforskning och som rådgivare åt EU.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s