Ny bil med förhinder

när jag beställde min nya bil, en Lynk01 var förhoppningen att jag skulle kunna få den redan i slutet av april.

Jag deltog i en digital demonstration och fick sedan en efterlängtad personlig åktur på försommaren. Solen lyste och bilen överträffade alla mina förväntningar.

Lynk påminner om xc40, men lite bättre, allt som är tillval på volvo ingår som standard i en lynk, och lite vassare. Den blåa färgen som också går igen i flera detaljer är nog min favorit. glastaket liksom de sköna sätena gör bilen mer behaglig. Att bilen är uppkopplad med både kameror och sensorer som presenteras på den generösa skärmen känns som ett stort steg in i framtiden. När jag skrev boken; vision och vetande om det digitala samhället, var det mer som en framtidsbild, Lynk motsvarar den bilden redan idag.

Lynk01, och Crister M framför rådhuset i Sigtuna, Sveriges äldsta stad med landets minsta rådhus

Dock uppenbarade sig några oväntade moln som skymde ljuset. Förseningar , problem med brist på halvledare mm gjorde att leveransen senarelades. Det senaste budet var att kanske i juli. Nu är vi där. Jag hade planerat en sommartur genom Sverige i min nya bil. Jag får troligen nöja mig med min nuvarande bil ett tag till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s