Lynk co 01

Igår fick jag besök av min nya bil0ch fick provköra .

Jag är ingen bilexpert men har ägt och kört många bilar sedan jag fick körkort för mer än 50 år sedan.

Från början skulle de vara häftiga , snygga och kraftfulla. En tid bodde jag på landet, då var det viktigt att bilen var funktionsduglig. Fortfarande är det väl viktigt att jag trivs med min bil. Att den motsvarar mina önskemål och behov. Något som troligen är olika för oss alla.

Jag kan inte beskriva det tekniska men det finns säkert att läsa på företagets hemsida. Cool features (lynkco.com)

Det är lättare att beskriva mina känslor för bilen. Villhöver, det är ett nytt ord som innefattar vad jag känner.

Under ca 1 tim fick jag disponera bilen som kördes hem till mig och först förevisades av en vänlig och tålmodig presentatör. Egentligen började allt tidigare när jag fick ett txtmeddelande som talade om att bilen var på väg. Vi körde omkring i staden och överallt vände sig folk efter bilen, den väcker uppmärksamhet vart den än kommer.

Detta är en helt uppkopplad bil med allt man kan önska av en sådan. Jag vill också säga att det är en bil för hela Europa som passar alla olika förutsättningar som finns i de olika länderna. Jag har naturligtvis inte kört i alla olika situationer utan bara i stadsmiljö i Sigtuna en solig försommardag-

Nu väntar jag otåligt som ett barn på att få mitt eget exemplar levererat så att jag kan ta mig dit jag vill.

Lynk 01 framför Sigtunas rådhus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s