En vacker tid

Det kanske är en överraskning för en del, men jag är obotlig natur-romantiker. Den här tiden på året vill jag alltid vara i naturen, se hur allting spirar och växer. Jag kan verkligen inte se mig mätt på att se hur vackert allting är.

Naturligtvis vill jag också alltid ha vackert väder, gärna med ett lätt regn på nätterna så det växer bättre. Det vackra är molnfritt , stilla och tyst, förutom alla fågelljud som hörs . Jag öppnar altandörren och går ut tidigt för att njuta av våren. Det kanske är dags att ta ut stafflit i trädgården.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s