Ett nytt koncept

I går fick jag en digital demonstration av min nästa bil Lynk01, Cool features (lynkco.com)

Det känns som om jag varit med om något helt nytt. Bolagets CEO Alain körde bilen genom ett vår fint Göteborg samtidigt som han berättade om bilen och alla dess funktioner, vid hans sida fanns en marknadsperson som ställde frågor och chattade med tittarna.

Jag blev mer övertygad än jag varit tidigare, detta är svaret, på alla mina önskemål och behov. Nu kan jag knappt vänta innan jag får min bil. Det känns som att jag är med om något helt nytt.

Tack för en trevlig och bra demo, jag blev mer övertygad än jag var innan. Den vänliga och trevliga Alain svarade tydligt på alla frågor och visade alla funktioner på bilen. Jag är så glad att jag fick vara med om detta.

Det är inte bara en ny bil utan ett helt nytt koncept. Hoppas att jag snart får min egen.

och redan väntar jag på nästa modell, en ren el

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s