Ny bil-era

Har nyligen bestämt mig för ett nytt koncept: lynk.co, /www.lynkco.com

Jag tänker här skriva om mina upplevelser med min nya bil.

Efter att ha haft minst 10 olika bilar, senast en xc40 har jag bestämt mig för att uppgradera, helst ville jag ha en ren eldrift, men bestämde mig för att göra ett insteg med en Ladd hybrid. Efter att noga ha gått igen olika förslag fastnade jag för Lynk, deras 01 innehåller allt jag önskar och konceptet passar mig verkligt bra. Nu kan jag knappt vänta på att få bilen. deras web beskriver så väl alla mina frågor och ger uttömmande svar, Om bilen är lika bra så kommer detta att bli fint. Bilen liknar i mångt och mycket min nuvarande XC40, kanske t.o.m något bättre. Hoppas nu att de snart kan leverera.

Jag har verkligt nöjd med min xc40 och ville egentligen inte byta, men el verkar vettigt.

Nu går jag i väntans tider och hoppas att bilen inte fastnar på vägen och att jag snart får vaccin. Jag hare haft körkort sedan jag var 20,år , är nu drygt 71år och haft många olika bilar under dessa år, de senast åren alltid automat och awd, En del av mina bilar har varit stora och dyra och ibland har det känt som att få en sjukdom, som ätt att få men svårt att bli av med. Det här konceptet passar mig så väl.

De senaste åren innan jag slutade jobba och bara ägna mig åt att skriva och fotografera så, var jag verksam med forskning kring bredband och digitalisering, Det känns som att Lynk, passar väl in i mitt intresse.

När jag var ca 20 år jobbade jag som fotoassistent, vi fotade en sommar nya bilar åt Volvo. då tog jag denna bild som inte var ett uppdrag utan när vi var på Visingsö passerade detta förbi. Det kanske är här mitt biintresse föddes, Tills jag får min nya Lynk01, får jag läsa mer och njuta av denna vackra bild från 1970.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s