6 december 2021

Idag är det kallt, – 13 grader enligt Celsius,

I mitt lilla orangeri är det 8 +, en perfekt temperatur för mina växters vinterdvala.

De medelhavs växter som under sommaren står på min altan är inne och börjar redan spira trots att solen står så lågt, isen ligger på sjön och har ett tunt snötäcke som reflekterar den svaga solen, en dimma syntes över sjön just innan solen kröp över trädtopparna, så fort solen lyste på träden vaknade några småfåglar och besökte min frö utfodring. undrar om jag vågar mig ut, det ser fint ut genom köksfönstret.

Om någon timme kanske kameran kan ge mig några bra bilder.

Bilden på isjakten tog jag för några år sedan, när vi hade en fin is

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s