Konst ?

jag är egentligen ingen konstnär, har i varje fall ingen skolning, men jag vet vad jag tycker om

Nu sysslar jag inte med traditionell konst som måleri, skulptur eller konsthantverk.

Jag gör vad jag själv kallar för fotokonst, dvs foton utan annan avsikt att vara. Alltså inte dokumentär eller beskrivande utan bara bilder som jag tycker är vackra. Det kan vara helt olika bilder men det gemensamma är att jag skulle vilja ha dem på väggen. Det är också så jag gör , de bilder som jag fattar tycke för brukar jag förstora och printa på ramad canvas i syfte att göra de möjliga att presentera.

En del av mina foton finns nu utställda och säljs på Bahrmans bodar vid Stora torget i Sigtuna strax intill rådhuset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s