Det oundvikliga

Jag antar att det var vad man kan vänta sig så här års

Det snöar, Igår var det kallt och blåsigt, men nu är det värre, men kanske inte oväntat,

Det snöar i Sigtuna, Det är väl vad man kan vänta sig så här års. Nu har det varit höst länge, alla löv har fallit av träden och det är nu kallt och mörkt, så det är väl oundvikligt att det förr eller senare skall börja snöa.

Jag vill inte påstå att jag längtar efter kyla och snö, möjligen att det innebär ett steg närmre våren. För min del kunde vi ha årstiderna; vår, lång sommar, lite höst och sedan en mild vinter och över till en vacker vår.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s