27 Oktober 2021

Idag regnar det i Sigtuna,

hösten är verkligen över oss nästan alla löv har fallit till marken,

en ganska bra dag att skriva lite , på mina nya bokprojekt.

Startade dagen med att besöka Sigtuna museums arkiv och titta på en bild-skatt, foton från Nanna Lindgren som bodde i Sigtuna i början på 1900-talet. en verkligt intressant person som berättar om ett intressant liv i småstaden Sigtuna.

Efter att ha druckit en kopp kaffe på RC, gick jag till Optikern Emma på Sigtuna synvård. Emma har också en studio för att läsa in ljudböcker och kanske borde jag låta henne läsa in ” Det förväntade i Sigtuna”, vi får se vad det kan kosta , jag kanske behöver en sponsor.

Intill optikern finns Sigtunas vårdcentral som kallar sig för Läkarhus, var där för att meddela att mitt blodtryck är för högt men att min yrsel som tilltog under sommaren har försvunnit sedan jag slutade med blodtryckssänkande medicin !!

Undrar vad som är värst att ständigt vara yr eller att ha högt blodtryck, nu skall jag försöka sänka trycket utan medicin, med bättre kost och mer motion mm.

Helgens besök i Göteborg och Hasselblads center inspirerade mitt fotointresse, tyvärr är jag dålig på att fota människor kanske måste öva på det. Efter att jag skaffat en ny hasselbladskamera kan jag inte klaga på utrustningen, bara på min bristande förmåga.

Min utställning på Sigtuna Kulturgård var en nytändning som ökade när Bahrmans bod i Sigtuna började med viss framgång att sälja mina foton förstorade och tryckta på canvas.

För övrigt söker jag nu efter en egen utställningslokal/ skrivstuga så att jag kan känna att jag mer organiserat kan fortsätta skriva och visa mina bilder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s