En vacker höst dag

Viby by vägen mellan Sigtuna och Wenngarn

Vaknar upp i Sigtuna denna vackra höstdag, möter direkt höstens färger vid brevlådan .Tittar ut över en spegelblank Mälaren och ser några morgontidiga badare på väg ut över bryggan, kanske sista badet för säsongen. Det är helt vindstilla och gårdagens regna verkar ha blåst bort.. På strandpromenaden går några hundägare sina ändlösa promenader, några ivriga jobbare i neonfärgade kroppskondomer hetsar fram denna lördgagsmorgon.

Lördagarna är radion på och folk från hela landen ringer in och önskar musik.

Hösten(liksom alla andra årstider) passar bra i Sigtuna bjuder på ett smakprov i denna trailer som delvis är inspelade i Sigtuna, även om några scener är inspelade i Nora : https://www.youtube.com/watch?v=k_9L2gr0IP0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s