Lynk rapport

Framme på väst kusten och summerar första längre turen

Allt fungerar till belåtenhet, lite stökigt med el laddning som jag försökte göra medan jag tog lunchpaus, stötte dock på en annan Lynk som hade haft den bara en vecka, de verkade lika nöjda som vi, men fick inte heller laddningen att funka, ladd-företagen måste bli tydligare och enklare, det är alldeles för krångligt.

Upptäcker nya funktioner hela tiden, kanske en bättre och tydligare instruktion eller tryckt manual kunde underlätta.

Mycket bra funktioner dock, som underlättar bilåkandet, lättåtkomliga knappar och reglage på ratten och display. enda svårigheten för mig är att få mobiltelefonen att samarbeta med bilens system, När det väl fungerar så känns det bra att få upp mobiltelefonen på bilens skärm. Radio och trafikinfo är viktiga vid långkörning och mobiltelefon ett vant tillbehör.

Bilen är skön att åka i och bekväm på många sätt, takluckans olika funktionen är trevliga och gör bilen lätt ventilerad.

fortsatta rapporter följer:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s