Det digitala

vilken underbar värld det blir när allt är digitalt.

och så jobbigt det är när allt skall konfigureras och ställas in. Har ägnat hela morgonen åt att installera en ny router och en ny tv mottagare sant därefter ställa in två datorer och en mobiltelefon som alla måste få nya inloggningar och lösenord.

Vad mycket enklare om allt bara blev ” plugin & play” . Så är det inte ännu för vi vill ju också ha säkerhet så att ingen kan manipulera vårt hem och våra anslutningar. Det kan annars hända att någon bara går in i vår utrustning och ställer om larm, lås och värme, mm, eller ännu värre viktiga saker som livsuppehållande utrustning.

Jag är extremt intresserad av det digitala för jag skall tillbringa resten av mitt liv där. Tänk så mycket lättare livet blir med det digitala.

Nu ser jag mest framemot att få min nya uppkopplade bil, www.lynkco.com/sv-se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s