Ny tid ?

vaknar som vanligt vid 06, ganska utvilad efter att ha sovit lugnare nu när jag fått vaccin, en oro har försvunnit, en ny tid skall komma nu när vi kan se slutet på covid.

Tittar ut mot en molnfri och ännu helt stilla Mälaren, en vacker dag hittills, det har blåst olidligt sista dagarna. Men våren verkar vara på G, överallt tittar det fram blommor och de flesta träden och buskarna i trädgården har stora knoppar som snart kommer att slå ut. Mälardalen är vacker med många minnen från förr. Vattenvägen var väl för riktigt länge sedan den viktigaste färdvägen, men de gamla vägarna har fortfarande samma sträckning som de har haft i flera hundra år. För ett år sedan skrev jag om en resa från Sigtuna till Västerås och upplevelserna utmed vägen.

Låt oss hoppas att vi snart alla kan resa och uppleva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s