Ibland funkar det

Det digitala är underbart när det funkar, lika jobbigt när det inte sker.

Min bok om det digitala samhället lever vidare och jag har gjort flera presentationer på regioner och företag, hoppas det kan fortsätta snart. Jag har också en engelsk version som finns tillgänglig på Amazon(UK) och den har tagit mig till Bryssel och universitetet i Gent för att få presentera boken, hoppas på fler snart.

Den svenska utgåvan funkar ett tag till men bör väl snart uppdateras, jag kanske skall lägga till ett kapitel om den svenska bredbandsutvecklingen.

Crister Mattsson delar med sig av kunskap och visioner om det digitala samhället – Boktugg.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s