En ny tid?

Idag är det den 23 mars 2021. Det är också den första riktiga vårdagen där solen redan klockan 06 lyser över sjön. Jag såg nyss två sångsvanar i viken. Prognoserna säger att i dag skall vi få vårvärme med upp till 14 grader . Vi är många som också hoppas på att bli vaccinerade. Jag har levt mer eller mindre i karantän i över 1 år nu, det börjar gå mig på nerverna, jag blir otålig lättretad och nedstämd. Nyheterna berättar om hur många som har fått vaccin i andra länder och på alla andra platser än där jag bor. Tydligen bor jag i “fel” län. i våra grannlän är de flesta i min ålder redan vaccinerade. I min hemstad är det bara de över 90 och de som bor i särskilda boenden. Det känns som att det är lika stor möjlighet att få vaccin som att vinna på ett lotteri där man inte kan delta.

Idag får vi glädjas åt sol, värme och att våren äntligen verkar vara på G. Den vackra bilden visare en gammal vägbro som förr också kunde ta oss vidare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s